Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter

Geplaatst op 07 Apr. 2020, 10:23:25 Op aanvraag
Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter

Omschrijving
  • Op aanvraag
  • 07 Apr. 2020, 10:23:25
  • 229 x

infrarood verwarming.

Neen uw Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter.

Neen uw Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter.

Uw elektriciteit verbruik onnodig verkwisten en/ of OP verbruiken is geen probleem, maar het efficiënt verbruiken van uw te veel geproduceerde elektriciteit is wel mogelijk.

Deze teveel geproduceerde elektriciteit wel efficiënt en economisch gebruiken is wel degelijk mogelijk met onze infrarood verwarmings panelen.

Ervaar de unieke warmtesensatie zoals de warmte van de zon.

Mooie en duurzame, comfortabele en gemakkelijk te regelen en te plaatsen infrarood verwarming. Neemt totaal geen ruimte in beslag, kan aan de wand of plafond, zeer veel mogelijkheden voor alle mogelijke ruimtes in woning of werkplek. Nu weer voldoende op voorraad, Maak snel een afspraak en kom vrijblijvend kijken en testen

Alle infrarood panelen en stralers zijn nu weer nodig om comfortabel en economisch te verwarmen.

Ervaar de unieke warmtesensatie zoals de warmte van de zon.

Door infraroodstraling wordt de natuurlijke warmte direct overgebracht op mensen en objecten, precies zoals de zon dat doet. Dit creëert eenzelfde uniek sensationeel gevoel.

Zuinig & efficiënt.

Bespaar tot +/- 40% energie, vergeleken met de bestaande verwarmingssystemen, dankzij de toepassing van ons uniek elektronisch continu regelsysteem, in samenwerking met de (I.S.T.C) zender/ontvanger.

Veilig & betrouwbaar.

Onze panelen zijn vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits- en keuringsnormen (ISO 9001 en CE-keuring). Daarenboven biedt de fabrikant 3 jaar garantie op alle panelen, wat zeker niet bij Chinese fabrikanten het geval is.

Gezond & milieuvriendelijk.

Dankzij de energiebesparing is er minder CO2 uitstoot. Als er groene stroom wordt gebruikt, zijn de verwarmingspanelen zelfs CO2 neutraal. Geen lawaai noch storende geur en omwille van de langegolf infrarood, of FIR (Far Infra Red), met een vergelijkend effect bij een sauna, heeft het een positieve werking op spier- en gewrichtspijnen, luchtwegen, bloedcirculatie, enz.

Eenvoudig te installeren.

De installatie- en onderhoudskosten zijn minimaal. U hoeft enkel de panelen aan de muur of het plafond te bevestigen en te zorgen voor een elektrische aansluiting. De verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig omdat er geen brander, filter of brandstof bij komt kijken.

Eindeloos toepasbaar.

Privé woningen en appartementen, studentenkamers, ziekenhuizen, rusthuizen, kindercrèches, spa- en welnesscenters, hot yoga, burelen en kantoorgebouwen, agricultuur (bij de kweek van dieren vb. varkens en allerhande pluimvee) en horticultuur ( serres en veranda’s ) , in woonboten, ….. kortom overal waar warmte nodig is.

Vanaf NU zijn wij open op de Groenstraat 100 in Maasmechelen 

Open op zaterdag andere dagen op afspraak 0477 760119

donderdag gesloten

Altijd op aanvraag nu al te verkrijgen.

Website

Vergelijkbare advertenties
Zonnepanelen bespaar op uw energiekosten!

Zonnepanelen bespaar op uw energiekosten!

Wat kosten zonnepanelen? Vergelijk hier en BESPAAR GELDDe prijzen van zonnepanelen zijn sterk gedaald. Uit onderzoek is gebleken dat de prijzen van zonnepaneleninstallaties in de afgelopen drie jaar met maar liefst 75% zijn gedaald wat een ...

Op aanvraag
Bedrijf
WARMTESHOP Nico

Lid sinds: 23 / 10 / 2018

Groenstraat 100
3630 Maasmechelen

0477760119
32477760119

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?