Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Hou jij ook van vieze spelletjes?

Geplaatst op 01 Nov. 2018, 22:02:36 N.V.T. niet van toepassing
Hou jij ook van vieze spelletjes?

Omschrijving
  • N.V.T. niet van toepassing
  • 01 Nov. 2018, 22:02:36
  • 6 x

Dag mannen ik ben Lasinta maar je mag ook zuster Lasinta zeggen. Mijn beroep is namelijk werken in het ziekenhuis. Naast mijn werk heb ik ook een hobby en dat is het lekker verwennen van mannen. Dit voelt zo lekker als ik genomen word door een echte vent. Vooral als het een man is die ik niet zo goed ken dan is dit erg spannend. Waar ik het meest zot op ben dat zijn de vieze spelletjes zoals plassex en spanning. Het voelt heerlijk als de man eerst een paar harde tikken op mijn billen geeft en dan op een gegeven moment ook nog eens over mij heen gaat plassen. Laat je hartslag dus eens door mij verhogen en neem eens contact met mij op.

Vergelijkbare advertenties
Wil jij een zwangere griet neuken?

Wil jij een zwangere griet neuken?

Nu ik zwanger ben gieren de hormonen door mijn lijf. Mijn vriend durft me niet meer te neuken en ik kan mijn behoeftes niet zomaar blijven achteruitsteken. Daarom zoek ik het hier..  Nu maar hopen op succes!

N.V.T.
Particulier
Ben je ook op zoek ?

Ben je ook op zoek ?

Ben je ook op zoek naar een leuke date, serieuze relatie, vriendschap of  Whatsapp contact maak dan volledig gratis contact met de leukste singles van Nederland. Op Dating 2000 maak je gratis en gegarandeerd snel contact met serieuze ...

Gratis
Particulier
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?