Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen
VoorbeeldCV.com

BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-

Geplaatst op 16 Jul. 2019, 16:22:33 € 89,00
BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-
Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-Schoonmaakartikelen BESTE Waterontharder Antikalk Verzachter Nieuw TV-Aktie va. 89,-

Omschrijving
  • € 89,00
  • 16 Jul. 2019, 16:22:33
  • 353 x

Waterontharder gezien op TV? Waarom dan € 149 betalen als het vanaf € 89,- kan?
Soft4u TV-ACTIE: 2 voor € 89,00 p/st en bespaar 10% extra + GRATIS verzenden.

Gezien op TV en in de media
Het systeem is te zien op TV en andere media - deze is echter veel compacter, effectiever, krachtiger en goedkoper - wees slim en betaal niet teveel!

Als BESTE getest
Zie afbeelding: ons product is als beste getest. Daarnaast is ons product 4X KRACHTIGER dan de concurrentie.

Laat u niet verleiden met imitatie - DAT is niet verstandig
Laat u niet beetnemen met aanbiedingen van imitatie magneetjes maar kies voor de enige echte!
Deze heeft een dubbele module en past op alle leidingen.
Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, zonder antikalk te gebruiken. Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de All-in-one waterontharder van ECH Waterbehandeling.

Milieuvriendelijk - zonder zout
Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one waterontharder kan zowel bij particulieren als bij bedrijven toegepast worden. Daarnaast kunt u denken aan toepassingen bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De All-in-one waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanent magnetische werking. Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van oa. huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. Daarnaast heeft een waterontharder een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert namelijk niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, dus geen manipulatie van noodzakelijke bestanddelen, zoals bij zout systemen. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Geldbesparing
Door plaatsing van de All-in-one waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Garantie
De ISO-, en QA gecertificeerde fabrikant geeft solode technische garantie op de producten. De montage is zeer eenvoudig en is in een paar minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

Waarom universeel?
Er zijn andere leveranciers die ook universele magneten aanbieden. Wij als de waterontharder-expert kunnen dan natuurlijk niet achterblijven.
Als aanschafprijs het belangrijkste aankoopmotief is - willen we u ook een alternatief bieden, maar dan NOG goedkoper! Mocht u later toch besluiten een professionele ontharder bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one module te up-graden naar ons professionele systeem. Die is wel iets duurder, maar dan heeft u ook echt iets!

Waarom de goedkoopste?
Wij hebben geen dure winkel,- of kantoorpand, geen dure vertegenwoordigers of extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Daarnaast is de fabrikage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk via uw PC, laptop of smartphone en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water.
Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel deze universele antikalk oplossing bezitten.

Snel geleverd = snel lekker vitaal water
Bestel snel en geniet dagelijks van de vele voordelen van zachter water.

Website

Energy Consultancy Group

Lid sinds: 05 / 06 / 2017


9648kn veendam

0598635720

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?