Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

PowerXtreme X125 Lithium accu voor caravan en camper

Geplaatst op 15 Jun. 2020, 09:44:38 € 1.329,00
PowerXtreme X125 Lithium accu voor caravan en camper
Camper accessoires PowerXtreme X125 Lithium accu voor caravan en camperCamper accessoires PowerXtreme X125 Lithium accu voor caravan en camper

Omschrijving
 • € 1.329,00
 • 15 Jun. 2020, 09:44:38
 • 298 x

PowerXtreme X125

De PowerXtreme X125 Lithium accu is de ideale vervanger wanneer uw huidige het begeven heeft. De accu is licht van gewicht, krachtig en onderhoudsvrij. X125 staat voor 125Ah capaciteit. Het kan zijn dat u nu bijvoorbeeld een 200Ah loodzuur accu in de camper heeft en u denk dat een X125 niet voldoende zal zijn. Echter het tegendeel is waar, u kunt met een X125 meer dan dat u zult kunnen met een 200Ah loodzuur accu. Bij een loodzuur accu kunt u maar +/- 40 % van zijn capaciteit daadwerkelijk gebruiken. Bij de X125 is dit 100% en hierdoor is de X125 te vergelijken met een 250Ah loodzuur accu. Het gewicht van deze accu bedraagt slechts 14,8kg en dat is wel echt een serieuze besparing op het gewicht. Een te vergelijken accu loodzuur 250Ah weegt al gauw rond de 50kg. Uiteraard zijn alle hiervoor genoemde punten erg positief, maar aan het aankoop bedrag is wel te zien dat het een flinke investering is. Nu is er gelukkig nog een heel belangrijk voordeel als we kijken naar kosten en levensduur. Deze accu is echt een langer termijn investering, de X125 gaat tot wel 4x zolang mee als een loodzuur accu. Als we dan gaan berekenen wat een accu van 250Ah kost en dat maal 4 ja dan komen we echt wel minimaal op een zelfde bedrag uit als wat de X125 kost, alleen dan heeft u niet alle voordelen gehad over de jaren heen. Het geen ook erg fijn is aan dit type accu dat hij zoals eerder genoemd onderhoudsvrij is. Wij adviseren einde van het seizoen de accu goed vol te laden vervolgens minimaal een accuklem ontkoppelen en dan kunt u de accu gewoon laten staan en behoud hij voor langere tijd zijn spanning.  

Bluetooth

De modellen X10, X20, X75 en X125 beschikken over een bluetooth module welke intern in de accu is verwerkt. Door deze module kunt u gemakkelijk de accu status aflezen op uw telefoon. Voor zowel Android als IOS is een app, als u de app op uw telefoon heeft geïnstalleerd dan kunt u met 1 druk op de knop zien of uw accu nog voldoende spanning heeft maar ook hoeveel laad cycli de accu al gehad heeft.

Kck testwinnaar

De X30 van PowerXtreme is in een accu test van de kck uitgeroepen tot test winnaar. Het winnen van deze test is niet zomaar. De accu beschikt echt over een combinatie van sterke punten tenopzichte van zijn concurrenten. Dat hij beter uit de test zou komen dan de natte loodzuur accu dat was wel te verwachten, maar dat hij ook de AGM accu's zou verslaan is toch bijzonder. AGM accu's van het merk Optima zijn al jaren een goede optie wanneer het gaat om een mover accu. De accu's van Optima zijn sterk, lekvrij en onderhoudsvriendelijk. De hiervoorgenoemde punten in combinatie met een langere levensduur dan een natte accu maakt dat hij jaren als betere accu werd gezien wanneer je een accu voor de mover zocht. Maar daar is verandering in gekomen. Uit de test van de Kck blijkt dat de accu van PowerXtreme niet alleen Xtreem licht is maar ook nog eens krachtig.(zie onze website voor het hele artikel)

5 jaar garantie

Omdat Ikwilum.nl is aangesloten als officiële dealer van de PowerXtreme producten kunt u een verlenging krijgen op uw garantie. Standaard zit er 2 jaar op de accu, maar door u te registreren bij de fabrikant met uw aankoop bon van Ikwilum.nl word dit verlengd tot 5 jaar! Vraag bij aankoop naar nadere informatie over registratie zodat u zeker weet dat u de volledige garantie gewaarborgd heeft.

Leveringsomvang:

 • X125 accu
 • set accupolen
 • montage frame

In onderstaand filmpje is onze unboxing van dit product te zien.

;t=462s

 

Voordelen:

 • Ultra lichtgewicht
 • Vele malen krachtiger dan lood
 • Hoge capaciteit; dubbele capaciteit van een vergelijkbare lood accu
 • 3 tot 4 keer langere levensduur dan lood accu
 • LiFePO4 Prismatic Cell technologie
 • Zeer lage zelfontlading,
 • Ingebouwde lader en capaciteit indicatie
 • Optimale veiligheid; Geen lekkende gassen, vloeistof of explosiegevaar
 • Onderhoudsvrij
 • Milieu vriendelijk: Volledig recyclebaar
 • Eenvoudige montage
 • Status accu afleesbaar via App

Kijk voor meer informatie op: https://ikwilum.nl/energiesystemen/accu-s/lithium/power-xtreme-x125.html

Montage door Ikwilum.nl

Wilt u de accu door ons laten plaatsen? Dat kan uiteraard, neemt u dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Plaatsing van de accu vind plaats in onze werkplaats te Zwijndrecht(NL). Op het moment dat u ons belt voor een afspraak dan kunnen wij u ook een inschatting doen van de arbeidskosten en hoe lang de plaatsing ongeveer zal duren.

Website

Ikwilum.nl

Lid sinds: 19 / 09 / 2018

Daltonstraat, 41
3335LR Zwijndrecht

0852013480

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?