Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

PowerXtreme X75 Lithium accu voor caravan en camper

Geplaatst op 13 Feb. 2020, 11:56:14 € 834,00
PowerXtreme X75 Lithium accu voor caravan en camper
Camper accessoires PowerXtreme X75 Lithium accu voor caravan en camperCamper accessoires PowerXtreme X75 Lithium accu voor caravan en camper

Omschrijving
 • € 834,00
 • 13 Feb. 2020, 11:56:14
 • 163 x

PowerXtreme X75 

De PowerXtreme X75 Lithium accu is de ideale vervanger wanneer uw huidige het begeven heeft. De accu is licht van gewicht, krachtig en onderhoudsvrij. X75 staat voor 75Ah capaciteit. Het kan zijn dat u nu bijvoorbeeld een 120Ah loodzuur accu in de camper heeft en u denk dat een X75 niet voldoende zal zijn. Echter het tegendeel is waar, u kunt met een X75 meer dan dat u zult kunnen met een 120Ah loodzuur accu. Bij een loodzuur accu kunt u maar +/- 40 % van zijn capaciteit daadwerkelijk gebruiken. Bij de X75 is dit 100% en hierdoor is de X75 te vergelijken met een 150Ah loodzuur accu. Het gewicht van deze accu bedraagt slechts 9,6kg en dat is wel echt een serieuze besparing op het gewicht. Een te vergelijken accu loodzuur 150Ah weegt al gauw rond de 30kg. Uiteraard zijn alle hiervoor genoemde punten erg positief, maar aan het aankoop bedrag is wel te zien dat het een flinke investering is. Nu is er gelukkig nog een heel belangrijk voordeel als we kijken naar kosten en levensduur. Deze accu is echt een langer termijn investering, de X75 gaat tot wel 4x zolang mee als een loodzuur accu. Als we dan gaan berekenen wat een accu van 150Ah kost en dat maal 4 ja dan komen we echt wel minimaal op een zelfde bedrag uit als wat de X75 kost, alleen dan heeft u niet alle voordelen gehad over de jaren heen. Het geen ook erg fijn is aan dit type accu dat hij zoals eerder genoemd onderhoudsvrij is. Wij adviseren einde van het seizoen de accu goed vol te laden vervolgens minimaal een accuklem ontkoppelen en dan kunt u de accu gewoon laten staan en behoud hij voor langere tijd zijn spanning.  

Bluetooth

De modellen X10, X20, X75 en X125 beschikken over een bluetooth module welke intern in de accu is verwerkt. Door deze module kunt u gemakkelijk de accu status aflezen op uw telefoon. Voor zowel Android als IOS is een app, als u de app op uw telefoon heeft geïnstalleerd dan kunt u met 1 druk op de knop zien of uw accu nog voldoende spanning heeft maar ook hoeveel laad cycli de accu al gehad heeft.

 

Kck testwinnaar

De X30 van PowerXtreme is in een accu test van de kck uitgeroepen tot test winnaar. Het winnen van deze test is niet zomaar. De accu beschikt echt over een combinatie van sterke punten tenopzichte van zijn concurrenten. Dat hij beter uit de test zou komen dan de natte loodzuur accu dat was wel te verwachten, maar dat hij ook de AGM accu's zou verslaan is toch bijzonder. AGM accu's van het merk Optima zijn al jaren een goede optie wanneer het gaat om een mover accu. De accu's van Optima zijn sterk, lekvrij en onderhoudsvriendelijk. De hiervoorgenoemde punten in combinatie met een langere levensduur dan een natte accu maakt dat hij jaren als betere accu werd gezien wanneer je een accu voor de mover zocht. Maar daar is verandering in gekomen. Uit de test van de Kck blijkt dat de accu van PowerXtreme niet alleen Xtreem licht is maar ook nog eens krachtig.(kijk op onze website voor het hele artikel)

5 jaar garantie

Omdat Ikwilum.nl is aangesloten als officiële dealer van de PowerXtreme producten kunt u een verlenging krijgen op uw garantie. Standaard zit er 2 jaar op de accu, maar door u te registreren bij de fabrikant met uw aankoop bon van Ikwilum.nl word dit verlengd tot 5 jaar! Vraag bij aankoop naar nadere informatie over registratie zodat u zeker weet dat u de volledige garantie gewaarborgd heeft. 

 

Leveringsomvang:

 • X75 accu
 • set accupolen
 • montage frame

In onderstaand filmpje is onze unboxing van dit product te zien. 

;t=462s

Voordelen:

 • Ultra lichtgewicht
 • Vele malen krachtiger dan lood
 • Hoge capaciteit; dubbele capaciteit van een vergelijkbare lood accu
 • 3 tot 4 keer langere levensduur dan lood accu
 • LiFePO4 technologie
 • Zeer lage zelfontlading,
 • Optimale veiligheid; en lekkende gassen, vloeistof of explosiegevaar
 • Onderhoudsvrij
 • Milieu vriendelijk: Volledig recyclebaar
 • Eenvoudige montage
 • Status accu afleesbaar via App

  Kijk voor meer informatie op onze website: https://ikwilum.nl/energiesystemen/accu-s/lithium/powerxtreme-x75.html

Montage door Ikwilum.nl

Wilt u de accu door ons laten plaatsen? Dat kan uiteraard, neemt u dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Plaatsing van de accu vind plaats in onze werkplaats te Zwijndrecht(NL). Op het moment dat u ons belt voor een afspraak dan kunnen wij u ook een inschatting doen van de arbeidskosten en hoe lang de plaatsing ongeveer zal duren.

Ikwilum.nl

Lid sinds: 19 / 09 / 2018

Daltonstraat, 41
3335LR Zwijndrecht

0852013480

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?